ZIUA va publica incepand de saptamana viitoare o ampla "monografie" a modului in care s-a constituit "imperiul de carton" al multimilionarului Stefan Vuza. Omul de afaceri originar din Roman a fost unul dintre cei mai mari beneficiari ai privatizaril
ZIUA va publica incepand de saptamana viitoare o ampla "monografie" a modului in care s-a constituit "imperiul de carton" al multimilionarului Stefan Vuza. Omul de afaceri originar din Roman a fost unul dintre cei mai mari beneficiari ai privatizarilor ultimilor ani, alaturi de rivalul sau, Ovidiu Tender. Curtea de Conturi si Directia Nationala Anticoruptie au inceput verificarea privatizarilor atribuite lui Omar Hayssam si apropiatilor lui. Vuza este cel care a castigat licitatia in privatizarea Moldosin Vaslui, societate care a intrat apoi in posesia lui Mihai Nasture, cumnatul lui Hayssam. Pe parcursul documentarii jurnalistice, Vuza a amenintat direct ZIUA. Afaceristul se afla intr-o situatie extrem de delicata in contextul in care creditele contractate de la banci apasa foarte greu peste conglomeratul sau de societati, peste zece la numar, cumparate, prin privatizare, de la stat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.