Razvan Lucescu a declarat ieri, la sosirea din Franta, acolo unde a urmarit partida Rennes - VfB Stuttgart (scor 0-2), ca este multumit de rezultatele inregistrate joi in grupa G a Cupei UEFA pentru ca Rapid se afla pe pozitia a treia a clasamentului
Razvan Lucescu a declarat ieri, la sosirea din Franta, acolo unde a urmarit partida Rennes - VfB Stuttgart (scor 0-2), ca este multumit de rezultatele inregistrate joi in grupa G a Cupei UEFA pentru ca Rapid se afla pe pozitia a treia a clasamentului dupa prima etapa chiar daca nu a jucat. "Dupa prima etapa suntem pe locul trei in grupa noastra chiar daca nu am jucat. Practic, suntem calificati acum. Totusi, grupa este foarte echilibrata si stiam inca dinainte de aceste meciuri ca noi pornim de pe pozitia a cincea", a spus R. Lucescu. Antrenorul a mentionat ca partida Rennes - VfB Stuttgart (0-2) nu a fost una spectaculoasa. "A fost un meci modest. Repriza a doua a fost dominata de Rennes, dar experienta celor de la Stuttgart si-a spus cuvantul, ei marcand in minutele 87 si 90, asigurandu-si cele trei puncte. Stuttgart este o echipa foarte ciudata si a castigat pentru ca a stiut sa controleze momentele in care a fost pusa sub presiune", a explicat antrenorul formatiei giulestene. Razvan Lucescu a precizat ca Rennes isi doreste foarte mult sa se califice in faza superioara a Cupei UEFA, chiar daca antrenorul echipei franceze, Ladislau Boloni a afirmat in mai multe randuri ca nu il intereseaza aceasta competitie. "Boloni a facut atunci niste declaratii strategice. Rennes a avut mult entuziasm, chiar daca le-au lipsit cativa jucatori accidentati. Stiu ca Rennes va juca o carte decisiva la Bucuresti, se va agata de orice in meciul cu noi pentru ca trebuie sa recupereze punctele pierdute cu Stuttgart. Din declaratiile pe care le-au facut dupa acest meci, in nici un caz nu desconsidera aceasta grupa. Pentru ei ar fi o performanta extraordinara sa treaca de grupe", a subliniat R. Lucescu, mentionand ca nu a discutat cu Boloni pentru ca nu a avut timp. Antrenorul echipei giulestene este de parere ca Rapid se poate califica in faza superioara si cu doar cinci puncte. "Fotbalul de azi e foarte ciudat, sunt echipe mici care scot puncte atunci cand nimeni nu se asteapta. Asa ca s-ar putea sa te califici si cu cinci puncte. Oricum, nici Rennes si nici Stuttgart nu au fata celor de la Feyenoord", a mentionat R. Lucescu. Intrebat daca este multumit de victoria cu 1-0 a lui Sahtar Donetk cu PAOK Salonic din cadrul grupei G a Cupei UEFA, R. Lucescu a raspuns: "Da, in primul rand pentru ca e echipa tatalui meu, in al doilea rand ca PAOK a pierdut si in al treilea rand pentru ca, asa cum am spus, suntem pe locul 3 dupa aceste meciuri. Sahtar a controlat jocul, a marcat si apoi s-a aparat pentru a mentine scorul". (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.