Baschetbalistul Vladimir Kuzmanovic a decis sa se retraga din activitatea competitionala din cauza unor probleme majore la genunchi, in ciuda faptului ca gruparea Asesoft Ploiesti dorea ca fundasul sarb sa mai evolueze si in acest sezon in cupele eur
Baschetbalistul Vladimir Kuzmanovic a decis sa se retraga din activitatea competitionala din cauza unor probleme majore la genunchi, in ciuda faptului ca gruparea Asesoft Ploiesti dorea ca fundasul sarb sa mai evolueze si in acest sezon in cupele europene, a anuntat, ieri, site-ul agentiei de impresariat BeoBasket. "Jocul s-a incheiat pentru Kuzmanovic", titreaza sursa citata, care prezinta pe larg cariera de exceptie a celui care in sezonul trecut a adus FIBA Europe Cup la Ploiesti, inscriind doua aruncari libere intr-o finala continentala de vis cu Lokomotiv Rostov pe Don.. In varsta de 34 de ani, Kuzmanovic mai avea un an de contract cu gruparea ploiesteana, dar intelegerea era sa evolueze numai in cupele europene. De-a lungul carierei, a fost de trei ori campion al Serbiei, cu Steaua Rosie Belgrad si Buducnost, a castigat titlul si Cupa Belgiei, cu BC Charleroi, dupa care si-a adaugat in palmares titlul si Cupa Romaniei, dar si FIBA Europe Cup, cu Asesoft, in finala europeana din sezonul trecut fiind desemnat si MVP. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.