Consilierul de stat Elena Udrea a demisionat ieri, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. "Am constatat ca ori de cate ori lupta presedintelui impotriva marii coruptii a facut un pas inainte, atat asupra mea, cat si asupra
Consilierul de stat Elena Udrea a demisionat ieri, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. "Am constatat ca ori de cate ori lupta presedintelui impotriva marii coruptii a facut un pas inainte, atat asupra mea, cat si asupra altor persoane care sustin acest demers necesar s-au declansat atacuri profund nedrepte si cu o virulenta pe care numai teama de aplicare a legii o poate explica", isi motiveaza demisia seful Cancelariei Prezidentiale. Elena Udrea subliniaza: "Chiar daca nici una dintre acuzatiile care mi s-au adus de catre mass-media nu demonstreaza apartenenta mea la vreun grup de interese economice nelegitime, nu doresc ca prin insinuarile repetate la adresa mea sa devin o vulnerabilitate a demersurilor presedintelui Romaniei". Ea a tinut sa mentioneze ca va ramane "un suporter activ al presedintelui Traian Basescu", fiind consecventa principiilor care au determinat prezenta sa in echipa sefului statului. Udrea se mai declara "deplin increzatoare in puterea acestuia de a duce pana la capat reformarea societatii romanesti". De altfel, conform unor surse citate de Antena 1, presedintele nu acceptase ieri seara, la inchiderea editiei, demisia consilierului sau. In urma cu cateva zile, ziarul ZIUA a dezvaluit unele dintre afacerile sotului consilierei Elena Udrea, controversatul Dorin Cocos, in care ar fi fost implicat alaturi de oameni apropiati fostului partid de guvernamant, PSD. Elena Udrea a tinut prima pagina a ziarelor, a facut deliciul unor emisiuni de televiziune si a fost considerata de o parte a mass-mediei motivul plecarii lui Andrei Plesu din functia de consilier prezidential pe probleme de politica externa. In imagine: Elena Udrea in mijlocul familiei Basescu.(A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.