Cu numai o luna inaintea debutului Campionatelor Mondiale din Australia, sase gimnasti romani vor participa in week-end la concursul de Cupa Mondiala de la Stuttgart, avand posibilitatea sa-si verifice potentialul inaintea intrecerii de la Antipozi.
Cu numai o luna inaintea debutului Campionatelor Mondiale din Australia, sase gimnasti romani vor participa in week-end la concursul de Cupa Mondiala de la Stuttgart, avand posibilitatea sa-si verifice potentialul inaintea intrecerii de la Antipozi. Dupa cum ne-a anuntat presedintele FRG, Nicolae Vieru, la putin timp dupa sedinta Comitetului Executiv, in Germania au plecat Catalina Ponor, Monica Rosu, Marius Urzica, Marian Dragulescu, Ioan Suciu si Alin Jivan, sase dintre cei noua sportivi nominalizati pe listele pentru Mondialele care se vor desfasura in perioada 21-27 noiembrie la Melbourne. Aseara, la inchiderea editiei, sportivii nostri au evoluat in calificari, urmand ca astazi si duminica, de la ora 13, sa intre in finalele pe aparate. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.