Echipa masculina de handbal Dinamo-Baumit, detinatoarea laurilor intrecerii interne, va incerca sa produca astazi, la Buzau, o mare surpriza in cadrul celei de-a 4-a etape din grupa F a Ligii Campionilor, elevii antrenorului Constantin Stefan fiind d
Echipa masculina de handbal Dinamo-Baumit, detinatoarea laurilor intrecerii interne, va incerca sa produca astazi, la Buzau, o mare surpriza in cadrul celei de-a 4-a etape din grupa F a Ligii Campionilor, elevii antrenorului Constantin Stefan fiind dornici sa invinga liderul seriei, puternica grupare maghiara MKB Veszprem. De altfel, ros-albii, care ocupa locul trei in clasamentul grupei, avand la activ o victorie si doua infrangeri la scor, au spus ca vor sa razbune esecul din Ungaria, cand Veszprem a castigat la o diferenta de zece goluri. "Putem produce o surpriza daca jucam la potential maxim si eliminam greselile copilaresti si mai ales ratarile. Sper ca la meciul de la Buzau sa ne luam revansa pentru infrangerea din tur, mai ales ca o victorie ne-ar ridica sansele de calificare daca nu in faza urmatoare, macar in Cupa Cupelor (n.n. - echipa clasata pe locul trei se califica in intrecerea inferioara Ligii Campionilor)", a spus comandantul CS Dinamo, Marcel Popescu, un infocat suporter al handbalistilor. Conform programului anuntat de EHF, meciul de azi, arbitrat de slovenii Vodopivec si Ktazna, va incepe de la ora 19 si va fi transmis in direct de TV Sport. Reamintim ca, dupa trei etape, MKB Veszprem conduce in clasament cu punctaj maxim, fiind urmata de ibericii de la Ciudad Real, cu 4 puncte, de Dinamo-Baumit, cu 2 puncte, si de Tatran Presov, singura echipa care nu a simtit pana acum gustul victoriei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.