Ei bine, da. Cele doua entitati pot avea si dorinte si opinii comune, evident, daca subiectul nu este cel al tarifelor de interconectare.
Astfel, Sietse Lettinga, General Manager Wholesale la Romtelecom, a facut o declaratie ce poate fi catal
Ei bine, da. Cele doua entitati pot avea si dorinte si opinii comune, evident, daca subiectul nu este cel al tarifelor de interconectare.
Astfel, Sietse Lettinga, General Manager Wholesale la Romtelecom, a facut o declaratie ce poate fi catalogata ca surprinzatoare, dar pana la urma, logica: "Romtelecom a blocat accesul companiilor de cablu la stalpii sai tocmai pentru ca a dorit o reactie mai rapida a autoritatilor, o reglementare unitara a acestei probleme. Romtelecom are doar 5% din stalpii inchiriati in Romania, si plateste, la fel ca si operatorii de cablu, sume importante catre Electrica. Astfel ca si noi ne dorim o reglementare cat mai grabnica a acestei situatii".
Prezenti la masa rotunda de la evenimentul "International Broadband Communications Conference", reprezentanti ai Digicom, Astral si RCS&RDS au cerut vehement o reglementare urgenta a accesului si tarifelor de acces la stalpi.
ANRC lucreaza la un proiect de lege care sa ii confere competentele necesare reglementarii acestor probleme.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.