Asociatia "Berarii Romaniei", din care fac parte principalii jucatori de pe piata de bere, a anuntat o crestere de 5,6% a vanzarilor pentru primele noua luni ale acestui an, comparativ cu intervalul similar din 2004. La sfarsitul lunii septembrie, co
Asociatia "Berarii Romaniei", din care fac parte principalii jucatori de pe piata de bere, a anuntat o crestere de 5,6% a vanzarilor pentru primele noua luni ale acestui an, comparativ cu intervalul similar din 2004. La sfarsitul lunii septembrie, companiile din asociatie au raportat vanzari totale de 8,3 milioane de hectolitri, intreaga piata reprezentand 11,7 milioane de hectolitri. "In ansamblu, acest lucru este foarte bun pentru piata, intrucat aceste cresteri au fost realizate in ciuda vremii ploioase si a inundatiilor din lunile de vara", a declarat presedintele asociatiei, Dieter Schulze. Fondata in decembrie 2004, Asociatia "Berarii Romaniei" are ca membri companiile Brau Union Romania, Interbrew Romania, United Romanian Breweries Bereprod (URBB) si Ursus Breweries, cele patru companii reprezentand aproximativ 70% din piata. Cele patru companii au impreuna un numar de 4.400 de angajati si investitii cumulate la nivelul anului 2004 de aproximativ 420 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.