Piraeus Bank Romania a redus dobanzile la creditele in lei. Noile dobanzi practicate de Piraeus Bank Romania vor fi revizuite la fiecare 6 luni si sunt calculate in functie de rata dobanzii BUBOR la 6 luni, la care se adauga o marja stabilita de banc
Piraeus Bank Romania a redus dobanzile la creditele in lei. Noile dobanzi practicate de Piraeus Bank Romania vor fi revizuite la fiecare 6 luni si sunt calculate in functie de rata dobanzii BUBOR la 6 luni, la care se adauga o marja stabilita de banca.
Pentru creditul ipotecar si creditul pentru nevoi personale cu garantie reala, dobanda in lei a scazut cu 4,4 puncte procentuale, ajungand la 9,6%, respectiv 10,6% in prezent. De asemenea, dobanda la creditul imobiliar a scazut cu 3,4 puncte procentuale, ajungand astfel la 10,6%, in prezent.
Creditul pentru nevoi personale se acorda in lei, suma putand varia intre 150 si 5.000 de euro, echivalent in lei. Dobanda oferita de Piraeus in cazul acestui credit a scazut la 12,6%, in prezent.
"Prin scaderea dobanzilor si prin corelarea cu rata dobanzii BUBOR oferim clientilor nostri un mediu transparent cu privire la produsele bancii", a spus George Alberts, Deputy General Manager PBR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.