Revenirea lui Marius Lacatus in Ghencea, acum in calitate de presedinte executiv al gruparii ros-albastre, i-a adus in pragul delirului pe cei aproape 25.000 de spectatori prezenti la meciul Steaua - RC Lens. Numele fostei glorii a fost scandat atunc
Revenirea lui Marius Lacatus in Ghencea, acum in calitate de presedinte executiv al gruparii ros-albastre, i-a adus in pragul delirului pe cei aproape 25.000 de spectatori prezenti la meciul Steaua - RC Lens. Numele fostei glorii a fost scandat atunci cand acesta a traversat terenul pentru a ajunge la tribuna oficiala, fanii avand aceeasi reactie si in momentul in care l-au zarit la loje pe Helmuth Duckadam. Galeria stelista a afisat o coregrafie din cartoane tricolore, formand din cartoane galbene cifra 7, si a afisat un banner pe care scria "Old Numer 7 is back (Vechiul numar 7 a revenit)", cu referire la Lacatus. Inainte de inceputul reprizei a doua, galeria stelista a afisat o panza cu chipul lui Marius Lacatus si banner-ul "Bine ai venit acasa!" inconjurat de stegulete cu cifra 7. De asemenea, a mai fost afisat un banner cu mesajul "Purtam un mare respect pentru un stelist perfect". Altfel, Gigi Becali a sosit la stadion dupa ce Steaua a marcat golul doi, venind de la o intalnire cu Sebastian Bodu, presedintele ANAF. Galeria a scandat impotriva lui Bodu, in timp ce la peluza a doua a fost afisat un banner cu mesajul "Bodu - unul dintre noi". De asemenea, inainte de meci s-a facut apel la spectatori pentru evitarea scandarilor rasiste, iar in momentul inlocuirii lui Diarra, jucator de culoare, acesta a fost aplaudat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.