Euro-observatorii romani spun ca nu le ajung banii de diurna pentru toate activitatile de socializare pe care trebuie sa le plateasca la Bruxelles si Strasbourg si ca sunt chemati prea des in Parlamentul de la Bucuresti, neavand timp sa se dedice luc
Euro-observatorii romani spun ca nu le ajung banii de diurna pentru toate activitatile de socializare pe care trebuie sa le plateasca la Bruxelles si Strasbourg si ca sunt chemati prea des in Parlamentul de la Bucuresti, neavand timp sa se dedice lucrarilor din PE.
Nicolae Vlad Popa (PNL) a declarat ca in toate deplasarile la Bruxelles sau Strasbourg pe care le-a facut pana acum si-a platit totul din buzunar, urmand sa-i deconteze peste doua saptamani de la Parlamentul European. "Suma de 268 de euro pe zi o primim doar cand participam la activitatile din PE", a precizat Popa.
La randul sau, senatorul liberal Adrian Cioroianu a explicat ca banii nu se duc pe mancare, pentru ca masa este relativ ieftina, dar trebuie sa mearga la tot felul de actiuni, la invitatia parlamentarilor europeni, unde trebuie sa isi plateasca singuri participarea la o conferinta sau la o piesa de teatru. Corina Cretu (PSD) are o alta problema, anume ca din banii de diurna trebuie sa plateasca o cazare si la Bruxelles, si la Strasbourg. In plus, ea este nemultumita pentru ca este chemata neprogramat in tara, pierde si ziua de diurna, dar si cate 100 de euro pentru ca-si schimba biletul de avion.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.