Banca Tiriac a deschis, ieri, o noua unitate in Bucuresti. Sucursala Grigorescu, strada Theodor Pallady, ofera intreaga gama de produse si servicii a Bancii Tiriac, de la conturi curente si operatiuni de trezorerie pana la produse de economisire, cre

Banca Tiriac a deschis, ieri, o noua unitate in Bucuresti. Sucursala Grigorescu, strada Theodor Pallady, ofera intreaga gama de produse si servicii a Bancii Tiriac, de la conturi curente si operatiuni de trezorerie pana la produse de economisire, creditare si transferuri rapide de bani."Banca Tiriac doreste sa ofere o retea de distributie cat mai completa, astfel incat clientii sa initieze tranzactii si sa comunice cu banca intr-un mod rapid si eficient. Urmeaza ca, pana la sfarsitul anului in curs, sa devina operationale alte doua noi sucursale care vor fi amplasate in puncte de interes ale Capitalei", a declarat Selcuk Saldirak, presedintele Bancii Tiriac.
Totodata, Saldirak a afirmat ca locatia noii unitati este doar aparent periferica. In viziunea sa, aceasta zona a sectorului 3 va cunoaste o puternica dezvoltare si restul bancilor vor sesiza potentialul ridicat al zonei. Prezent la deschidere, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, a dat doua argumente in favoarea ideii celor de la Tiriac: zona are legatura directa cu autostrada Soarelui si, din primavara lui 2006, pe strada Bratarii va fi deschis cel mai mare centru comercial din Bucuresti.

O noua agentie se deschide la Arad

Tot ieri, Banca Tiriac a inaugurat o agentie in Arad. Aceasta este situata in cadrul magazinului Metro Cash&Carry Arad. Agentiile Bancii Tiriac din cadrul Metro ofera servicii de depunere si retragere in numerar, schimb valutar, precum si alte operatiuni curente. Specific agentiilor Tiriac, prezente in toate cele 23 de unitati ale firmei de tip cash and carry, este creditul Metro pentru achizitionarea de bunuri de consum. Acest tip de credit se acorda pe baza unei proceduri de aprobare rapide. Nu se solicita avans, iar clientii pot obtine o finantare pentru bunurile achizitionate de pana la 20.000 de lei noi pentru companii si de 12.000 de lei noi pentru posesorii persoane fizice de legitimatie Metro. Rambursarea unui astfel de credit se poate face in 4 ani.
Cu un profit net, la sfarsitul lunii septembrie, de 16,5 milioane de dolari, Banca Tiriac se inscrie pe un trend ascendent chiar inaintea fuziunii cu HVB Bank Romania. Activele de circa 840 milioane de euro si un capital propriu in crestere cu 17% sunt alte cateva date statistice care probeaza cresterea Bancii Tiriac. Urmeaza fuziunea cu Unicredit, fuziune care va face din noua entitate una dintre primele cinci banci romanesti. Din 2006, target-ul Bancii Tiriac este de 10% cota de piata, a mai afirmat presedintele Saldirak.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.