Statul ar putea sa-si recupereze o parte din creanta in suma de 58,7 milioane de dolari asupra combinatului siderurgic Siderca Calarasi, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, in data de 13 octombrie, contestatia AVAS impotriva executar
Statul ar putea sa-si recupereze o parte din creanta in suma de 58,7 milioane de dolari asupra combinatului siderurgic Siderca Calarasi, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, in data de 13 octombrie, contestatia AVAS impotriva executarii silite initiata de sindicatul companiei. Potrivit unui comunicat al Valchim, lichidatorului companiei Siderca, in urma sentintei pronuntate de Curtea Suprema, judecatorul sindic impreuna cu firma lichidatoare urmeaza sa inceapa procesul de inventariere si ulterior de evaluare a ceea ce a mai ramas din Siderca. Potrivit firmei lichidatoare, este foarte important ca aceasta sentinta sa fie pusa in aplicare imediat, situatia depinzand de colaborarea autoritatilor locale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.