Miercuri 26 si joi 27 octombrie 2005 va avea loc la Sala Palatului Targul Arenele Carierei, care va aduna 45 de companii de renume in prezentari, standuri, seminarii si oferte de aproximativ 400 de posturi. Arenele Carierei este primul targ de carier
Miercuri 26 si joi 27 octombrie 2005 va avea loc la Sala Palatului Targul Arenele Carierei, care va aduna 45 de companii de renume in prezentari, standuri, seminarii si oferte de aproximativ 400 de posturi. Arenele Carierei este primul targ de cariera pentru tinerii profesionisti care au ajuns la acel moment in viata lor cand cauta mai mult decat un job de inceput, aspirand la un post in cadrul unui angajator de renume. De aceea are si deviza "Mai mult decat un job. O CARIERA!".
Evenimentul va reuni 45 dintre cei mai mari angajatori din toate domeniile, care produc la un loc 10% din PIB. Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta oferind de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita 3 ani de experinta. Dintre companiile participante putem mentiona: ZAPP, Procter&Gamble, Dacia-Renault, Orange, Romtelecom, IMSAT, Rompetrol, Colliers, Connex, BRD, Citibank, Alkatel, Praktiker, Coca-Cola HBC, Scop Computers, Roche, Impact.
Targul va prezenta candidatilor 400 de posturi din cele mai dinamice domenii de pe piata: bunuri de larg consum, banci, farmaceutice, constructii, IT&C, telecomunicatii, inginerie. Toti cei care doresc sa ajunga in baza de selectie a companiilor trebuie sa isi inscrie CV-ul online la www.ecareer.ro. Prezentarile de companii vor fi completate cu seminarul "Cele 7 mituri care iti distrug cariera" oferit de prima firma specializata in coaching de cariera din Romania - www.careerexperts.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.