Creata si lansata in anul 1995 de catre Kraft Foods Romania, ciocolata Poiana implineste in aceasta toamna 10 ani de existenta. Cantitatea de tablete Poiana produse si vandute in acest deceniu a depasit 32.000 tone, respectiv 320 milioane de tablete
Creata si lansata in anul 1995 de catre Kraft Foods Romania, ciocolata Poiana implineste in aceasta toamna 10 ani de existenta. Cantitatea de tablete Poiana produse si vandute in acest deceniu a depasit 32.000 tone, respectiv 320 milioane de tablete de ciocolata.
In cartea recordurilor Poiana, daca ar fi sa insiram toate tabletele vandute in cei 10 ani am putea acoperi o distanta de 49.600 km, cu peste 9.000 km mai mult decat lungimea Ecuatorului sau am putea construi un munte de ciocolata Poiana, cu baza de 3 mp, inalt cat Everestul. Kraft Foods Romania este o filiala a Kraft Foods Inc., a doua mare companie din lume din domeniul produselor alimentare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.