Ofertele preliminare pentru preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) vor fi depuse cel mai tarziu vineri, 21 octombrie, potrivit notificarii transmise de comisia de privatizare investitorilor interesati. In competitia pentru cumpararea CEC
Ofertele preliminare pentru preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) vor fi depuse cel mai tarziu vineri, 21 octombrie, potrivit notificarii transmise de comisia de privatizare investitorilor interesati. In competitia pentru cumpararea CEC se afla opt banci: Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., EFG Eurobank, National Bank of Greece, OTP Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding A.G, Société Générale, Dexia si Erste Bank. Dupa depunerea ofertelor preliminare, bancile vor putea evalua inca o saptamana situatiile financiare ale CEC. Se estimeaza ca prezentarea ofertelor finale va avea loc in intervalul 18-20 noiembrie. Daca punctajul dintre prima clasata si numarul doi indica o diferenta mai mica de 10%, atunci comisia de privatizare va solicita celor doi competitori sa-si imbunatateasca ofertele. Este inca o necunoscuta ce procent va fi reprezentat de pretul oferit in departajarea investitorilor.
CEC a incheiat primele noua luni cu un profit net de trei milioane lei noi, se pregateste ca din noiembrie sa ofere servicii de transfer international rapid si sa intre pe piata romaneasca a cardurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.