Intreprinderile mici si mijlocii platesc in acest an 196 de taxe ''parafiscale'', desi peste 50 la suta din intreprinzatori le considera necesare si justificate. Totusi, ei sunt nemultumiti de nivelul ridicat al acestora, cat si de consumul mare de t
Intreprinderile mici si mijlocii platesc in acest an 196 de taxe ''parafiscale'', desi peste 50 la suta din intreprinzatori le considera necesare si justificate. Totusi, ei sunt nemultumiti de nivelul ridicat al acestora, cat si de consumul mare de timp pe care il presupune plata lor, a declarat Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR. Pentru a vedea impactul parafiscalitatii asupra activitatii IMM-urilor, Consiliul a facut in luna septembrie o ancheta in randul intreprinzatorilor. Au fost chestionati 121 de subiecti reprezentand - intreprinderi mijlocii - 55,06 la suta, intreprinderi mici - 23,60 la suta si microintreprinderi - 21,35 la suta. Din totalul taxelor parafiscale platite de intreprinderile mici si mijlocii, intreprinzatori considera ca unele dintre ele ar putea fi semnificativ diminuate sau chiar eliminate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.