Postul national de televiziune a anuntat aseara ca Gigi Becali, patronul Stelei, a obtinut o victorie asupra lui Sebastian Bodu, seful ANAF. Registrul Comertului l-a informat pe Becali ca i-a inregistrat cererea de cesiune a actiunilor catre nepotii
Postul national de televiziune a anuntat aseara ca Gigi Becali, patronul Stelei, a obtinut o victorie asupra lui Sebastian Bodu, seful ANAF. Registrul Comertului l-a informat pe Becali ca i-a inregistrat cererea de cesiune a actiunilor catre nepotii sai si ca, practic, ANAF nu mai poate sa puna sechestru asigurator pe averea lui, ci eventual pe cea a nepotilor sai. Aceasta stire nu a fost, insa, confirmata de ANAF. Contactat de ziarul ZIUA, purtatorul de cuvant ANAF, Dorin Tiganas, a precizat ca instanta a respins ieri cererea ANAF de a participa la proces impreuna cu Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Ilfov. "Cererea ANAF a fost respinsa ca inadmisibila considerandu-se ca prezenta DGPF Ilfov este suficienta in proces", a spus Tiganas. El a mentionat ca Gigi Becali a actionat, luni, in instanta DGFP Ilfov, cea care a cerut, de fapt, blocarea la Registrul Comertului a cesiunii actiunilor la SC Steaua Bucuresti, dupa ce ANAF a dispus instituirea sechestului asigurator asupra averii lui Becali. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.