Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza vineri, la Palatul Parlamentului, cea de-a 13-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania. La eveniment vor participa peste 1.200 de invitati din
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza vineri, la Palatul Parlamentului, cea de-a 13-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania. La eveniment vor participa peste 1.200 de invitati din tara si de peste hotare, se vor acorda premii si diplome societatilor comerciale private care au obtinut cele mai bune rezultate in anul 2004. Clasamentele au fost intocmite in functie de profitul brut, numarul de angajati si domeniul de activitate, cu mentiunea ca firmele ale caror datorii restante catre bugetele publice au depasit 10 la suta din cifra de afaceri nu au fost admise in clasamente. In functie de performantele realizate, se vor acorda premii la nivel national, pentru firmele clasate pe primele trei locuri la cele patru categorii de marime: micro, mici, mijlocii si mari, premii si trofee ale Asociatiei Mondiale pentru IMM-uri (WASME), premii si trofee ale Uniunii Europene a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME), premii si trofee speciale (pentru crearea de locuri de munca, introducerea de tehnologii moderne, dinamica deosebita a dezvoltarii, tanar intreprinzator, femei manager), premii si trofee pentru Excelenta in Afaceri.
Festivitatea de premiere a celor mai performante firme private va fi precedata de masa rotunda cu tema "Pregatirea IMM-urilor si organizatiilor de IMM-uri pentru integrarea in UE".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.