Lantul de magazine media Diverta va investi aproape un million de euro, pana la sfarsitul anului 2005, in extinderea retelei, iar in urmatoarele trei luni compania va deschide patru magazine noi, care vor genera o crestere cu aproximativ 5 la suta a
Lantul de magazine media Diverta va investi aproape un million de euro, pana la sfarsitul anului 2005, in extinderea retelei, iar in urmatoarele trei luni compania va deschide patru magazine noi, care vor genera o crestere cu aproximativ 5 la suta a cifrei de afaceri. Pentru 2005, conducerea companiei preconizeaza o cifra de afaceri de 26 milioane euro, se arata intr-un comunicat remis Rompres. Noile locatii se afla in Timisoara, Bucuresti, Iasi, respectiv Suceava, deschiderea acestora insemnand mai mult de 50 de locuri de munca nou create. Cu o suprafata de 700 mp, noua locatie timisoareana a insemnat o investitie de 400.000 de euro. "Deschiderea noilor magazine inseamna primul pas concret pentru parteneriatul Diverta - Best. In scurt timp, colaborarea noastra va deveni vizibila in toata tara", apreciaza Dan Rosu, directorul retelei Diverta. Diverta si Best Computers sunt branduri ale RTC Holding - unul dintre cele mai mari grupuri comerciale aflate in proprietate romaneasca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.