Intalnirea Consiliului Consultativ care a avut loc marti seara la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii nu a adus un final al disputei existente intre institutie si Romtelecom. Astfel, reprezentantii Romtelecom au prezentat noi date in
Intalnirea Consiliului Consultativ care a avut loc marti seara la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii nu a adus un final al disputei existente intre institutie si Romtelecom. Astfel, reprezentantii Romtelecom au prezentat noi date in sprijinul pozitiei operatorului de a respinge reducerea cu aproximativ 10% a tarifelor locale de interconectare pentru apelurile originate (initiate) catre alte retele de telefonie in orele de varf.
ANRC are obligatia de a analiza aceste date, abia ulterior acestei actiuni fiind posibila reluarea discutiei despre impunerea unei decizii de reducere a tarifelor de interconectare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.