La mijlocul lunii trecute s-a desfasurat targul de productie publicitara "Print & Advertizing Show", prilej cu care, tipografia Fed Print a obtinut primul loc la sectiunea tipar ziar. La eveniment au participat peste 100 de firme autohtone si alte 13
La mijlocul lunii trecute s-a desfasurat targul de productie publicitara "Print & Advertizing Show", prilej cu care, tipografia Fed Print a obtinut primul loc la sectiunea tipar ziar. La eveniment au participat peste 100 de firme autohtone si alte 13 companii din strainatate, expozitia fiind asociata Targului international pentru productie tipografica.
Ca si in editiile precedente, competitia s-a desfasurat pe trei sectiuni - tipar ziar, carte brosata si carte legata. Tipografia Fed Print nu se afla la prima participare, anul trecut reusind sa se claseze pe pozitia a doua la sectiunea carte legata si pe locul al treilea in cadrul sectiunii de carte brosurata.
Pentru cei care cunosc piata, acest premiu nu constituie o surpriza si confirma declaratiile specialistilor, care considera tipografia ca fiind cea mai competenta unitate de profil de pe piata interna. "Prin achizitionarea recenta a unei rotative moderne de mare viteza, Fed Print a devenit singura tipografie din sud-estul Europei care dispune de tehnologie moderna", spune Flavian Dragan, directorul Fed Print. Acesta este unul dintre motivele pentru care Curierul National a decis sa beneficieze de calitatea si mai ales de viteza de tiparire pe care le ofera Fed Print.
Potrivit declaratiilor directorului Flavian Dragan, noua masina de tiparit poate atinge o viteza de 75 de mii de exemplare pe ora, calitatea tiparului fiind la standardele europene.
"Desi un astfel de agregat necesita o serie de conditii de functionare (fiind instalat pe o fundatie de aproximativ 2,5 metri adancime), in general este folosit in tarile cu un numar mare de cititori de presa cotidiana, precum Franta, Anglia si Germania", a adaugat Dragan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.