Allianz-Tiriac Asigurari a lansat, ieri, primele trei polite de asigurari private de sanatate destinate clientilor persoane juridice, conducerea societatii propunandu-si, pentru anul 2008, venituri din prime subscrise de noua milioane de euro pe aces
Allianz-Tiriac Asigurari a lansat, ieri, primele trei polite de asigurari private de sanatate destinate clientilor persoane juridice, conducerea societatii propunandu-si, pentru anul 2008, venituri din prime subscrise de noua milioane de euro pe acest segment al pietei asigurarilor.
"De ce acum? In primul rand, ca reactie la cererea venita din partea clientilor nostri. In al doilea rand, pentru ca am reusit sa gasim parteneri de calitate in randul furnizorilor de servicii medicale. In sfarsit, pentru ca urmarim sa fim printre operatorii care vor reusi sa contureze un segment de piata cu un potential ridicat", a declarat directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari, Cristian Constantinescu.
Noile produse de asigurari private de sanatate lansate de Allianz-Tiriac se adreseaza clientilor persoane juridice, oficialii companiei apreciind ca acest segment de piata se va dezvolta intr-o prima faza, unul dintre motive fiind deductibilitatea primei de asigurare in limita a 200 de euro/anual pentru angajator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.