Cel mai mare producator japonez de autoturisme, Toyota, va retrage pentru verificare circa 1,41 milioane de autovehicule, cea mai ampla actiune de acest gen a grupului, ca urmare a unor probleme aparute la sistemul de aprindere a farurilor, transmite
Cel mai mare producator japonez de autoturisme, Toyota, va retrage pentru verificare circa 1,41 milioane de autovehicule, cea mai ampla actiune de acest gen a grupului, ca urmare a unor probleme aparute la sistemul de aprindere a farurilor, transmite Reuters.
Numarul de autoturisme retrase il depaseste pe cel din 1999, cand Toyota a chemat pentru verificare 797.707 vehicule si ocupa prima pozitie in topul actiunilor de profil al firmelor japoneze. Reprezentantii Toyota au refuzat sa dezvaluie costurile generate de inlocuirea pieselor defecte, insa au afirmat ca efectul asupra profitului grupului va fi minim. "Partile care urmeaza sa fie inlocuite nu sunt foarte scumpe", a afirmat purtatorul de cuvant al companiei. Autoturismele au fost fabricate in perioada mai 2000 - august 2002, fiind vizate 16 modele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.