Sedinta de Guvern romano-ungara, care va avea loc in aceasta saptamana la Bucuresti, reprezinta o premiera in relatiile dintre cele doua tari, dar si in plan regional. Cele doua Guverne se vor intalni pe 20 octombrie in sedinta comuna, iar ziua de 21
Sedinta de Guvern romano-ungara, care va avea loc in aceasta saptamana la Bucuresti, reprezinta o premiera in relatiile dintre cele doua tari, dar si in plan regional. Cele doua Guverne se vor intalni pe 20 octombrie in sedinta comuna, iar ziua de 21 octombrie va fi dedicata intalnirilor bilaterale.
Potrivit ministrului de stat Marko Bela, citat de Rompres, Guvernele roman si ungar vor adopta o serie de decizii in domenii in care exista interese comune ale celor doua state.
Hotararile se vor referi la colaborarea in dezvoltarea infrastructurii, amenajarea teritoriului, comunicatii si frontiere. De asemenea, vor fi adoptate hotarari comune cu privire la traficul feroviar si rutier, protectia mediului, securitate sociala, sanatate, precum si la cultura si invatamant.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.