Conducerea PSD Alba a constatat, in urma unui recensamant intern organizat recent, ca nu-si mai gaseste cateva sute de membri si ca unii dintre acestia nu au existat niciodata la adresele trecute in adeziunile de partid. Purtatorul de cuvant al PSD A
Conducerea PSD Alba a constatat, in urma unui recensamant intern organizat recent, ca nu-si mai gaseste cateva sute de membri si ca unii dintre acestia nu au existat niciodata la adresele trecute in adeziunile de partid. Purtatorul de cuvant al PSD Alba, Doina Emilia Harda, a declarat, ieri, ca organizatia are in judet cu cateva sute de membri mai putin. Doina Harda a explicat ca o parte dintre acestia, mai putin de o suta, si-au inaintat demisiile din partid, iar altii nu mai pot fi identificati prin datele trecute in adeziunile semnate la inscrierea in PSD. Purtatorul de cuvant al PSD Alba a spus ca o parte dintre ei este posibil sa-si fi schimbat adresele sau telefoanele date pentru contact, dar a recunoscut, totodata, ca sunt si membri care nu au existat niciodata.
"Sunt si oameni pe care i-am verificat la adresele din adeziuni si am constatat ca nu au existat niciodata acolo. Probabil sunt adeziuni facute de unii colegi din exces de zel sau ca sa dea bine in fata sefilor", a afirmat Doina Emilia Harda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.