Flamingo

Actiunile emise de compania Flamingo International au fost reluate ieri la tranzactionare, informeaza un comunicat emis de Bursa de Valori Bucuresti. Tranzactionarea titlurilor FLA a fost oprita pentru a permite operarea in Re

Flamingo

Actiunile emise de compania Flamingo International au fost reluate ieri la tranzactionare, informeaza un comunicat emis de Bursa de Valori Bucuresti. Tranzactionarea titlurilor FLA a fost oprita pentru a permite operarea in Registrul Actionarilor companiei a majorarii de capital social. Potrivit informatiilor transmise, valoarea capitalului social actual este de 52.235.374,80 RON, divizat in 522.353.748 de actiuni cu o valoare nominala de 0,10 RON pe actiune. La finalul sedintei actiunile FLA erau cotate la 0,4200 RON, in scadere cu 10,64 la suta.

Impact

Actiunile Impact Bucuresti (IMP) au fost reluate ieri la tranzactionare, la inchiderea sedintei fiind cotate la 0,4400 RON. Titlurile IMP au fost oprite pentru a permite desfasurarea, in data de 10 decembrie, a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor. Potrivit comunicatului transmis catre BVB, membrii AGEA au decis modificarea actului constitutiv al societatii prin adaugarea de noi activitati. Totodata a fost aprobata si operatiunea de fuziune prin absorbtie a companiei SC Delta Holding Building Real Estate SRL, pentru indeplinirea formalitatilor acestei fuziuni fiind mandatat Consiliul de Administratie al societatii Impact. Membrii AGEA au aprobat cu majoritate de voturi si decizia Consiliului de Administratie din data de 24 noiembrie, cand s-a decis atat aprobarea de noi emisiuni de obligatiuni, cat si transferarea titlurilor IMP la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti. Deciziile adoptate luni se rasfrang asupra actionarilor inregistrati pana la data de 29 decembrie 2005, se mentioneaza in comunicat.

Chimopar

Membrii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor companiei Chimopar Bucuresti au decis, luni, aprobarea efectuarii unei investitii pentru prelucrarea hartiei in valoare de 15.000.000 de euro, termenul de recuperare a sumei fiind de sapte ani. Totodata a fost revizuit si programul de investitii pentru perioada 2004-2005. Deciziile adoptate ieri se rasfrang asupra actionarilor inregistrati in Registrul Actionarilor pana la data de 27 decembrie 2005. Actiunile Chimopar vor fi reluate azi la tranzactionare, informeaza un comunicat al Bursei de Valori Bucuresti.

Mechel

Titlurile companiei Mechel Targoviste au fost oprite ieri de la tranzactionare pe piata Regular a Bursei de Valori Bucuresti, reluarea urmand sa fie efectuata in sedinta bursiera de azi. Consiliul de Administratie al societatii a transmis deciziile adoptate ieri de membrii sai. Potrivit informatiilor, Consiliul a aprobat inchiderea subscrierii la majorarea capitalului social, incepand cu data de 7 decembrie 2005. Cu acest prilej au fost anulate cele 1.491.812 de actiuni noi, in valoare de 3.729.350 RON, care nu au fost subscrise. Capitalul social al companiei a fost majorat cu 5,9 milioane de dolari, echivalentul a 6.572.523 de actiuni noi cu o valoare nominala de 2,50 RON. Valoarea actuala a capitalului social al companiei este de 141.082.220 lei din care 10,7 milioane dolari si 312 mii de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.