Cel mai mare constructor american de automobile General Motors, a anuntat zilele trecute ca va suprima peste 25 de mii de locuri de munca si va inchide mai multe uzine in scopul de a-si reduce pierderile foarte grele din ultimul trimestru, transmit
Cel mai mare constructor american de automobile General Motors, a anuntat zilele trecute ca va suprima peste 25 de mii de locuri de munca si va inchide mai multe uzine in scopul de a-si reduce pierderile foarte grele din ultimul trimestru, transmit agentiile internationale de presa.
Masura ii va permite grupului economisirea a aproape 3 miliarde de dolari pana in 2008. In paralel, GM poarta negocieri cu sindicatele din industria automobilistica americana pentru reducerea taxelor de sanatate, fapt ce i-ar putea aduce economii suplimentare de pana la 15 miliarde de dolari pana in 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.