Ultima saptamana a insemnat pentru Bursa Romana de Marfuri (BRM) desfasurarea a 25 proceduri de achizitii in valoare de peste 7 milioane dolari.
Potrivit comunicatului remis de institutie, cea mai mare valoare de tranzactionare a fost inregist
Ultima saptamana a insemnat pentru Bursa Romana de Marfuri (BRM) desfasurarea a 25 proceduri de achizitii in valoare de peste 7 milioane dolari.
Potrivit comunicatului remis de institutie, cea mai mare valoare de tranzactionare a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de Electrica Serv SA, care a achizitionat cleme si armaturi, descarcatoare cu oxid de zinc, izolatoare compozite.
Valoarea totala a tranzactiilor s-a cifrat la aproape 2,8 milioane dolari. Pentru licitatia de achizitie descarcatoare cu oxid de zinc, ordonatorul a realizat o imbunatatire de pret, sub forma diferentei favorabile dintre valoarea solicitata in oferta financiara si cea de adjudecare, de peste 150.000 dolari. Valori semnificative ale contractelor de achizitii desfasurate in ringul bursier au fost inregistrate si in cazul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, cu o valoare totala a tranzactiilor de peste 1,7 milioane dolari si CFR Calatori SA, cu 2 proceduri de achizitii de aproximativ 900.000 dolari.
Activitatea terminalelor Bursei Romane de Marfuri s-a materializat in proceduri de achizitii de aproximativ 1,7 milioane de dolari. Au fost tranzactionate marfuri si servicii intr-o gama diversa, de la echipamente de protectie, instalatii de incalzire si statii de lucru PC, la servicii de reparatii linii si macaze, servicii de modernizare cladiri.
Pe primul loc in topul punctelor de lucru din teritoriu se situeaza si in aceasta saptamana Terminalul Prahova, urmat de Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara si Piatra Neamt.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.