Banca Romana de Dezvoltare lanseaza creditul in lei pentru nevoi personale garantat prin ipoteca, cu o suma maxima de 185.000 de lei noi, aproximativ 51.000 de euro. Imprumutul "Expresso Dublu" are o perioada de rambursare de pana la 20 de ani si o d
Banca Romana de Dezvoltare lanseaza creditul in lei pentru nevoi personale garantat prin ipoteca, cu o suma maxima de 185.000 de lei noi, aproximativ 51.000 de euro. Imprumutul "Expresso Dublu" are o perioada de rambursare de pana la 20 de ani si o dobanda variabila de 9,5% pe an. Solicitarile de credit se pot face la toate unitatile BRD, fiind disponibila si o preacceptare telefonica, unde raspunsul cu privire la conditiile de imprumut este transmis in aproximativ 15 minute. Saptamana trecuta, BRD a redus de la 20% la 8,9% dobanda variabila la creditul in lei pentru cumpararea autoturismelor din gama Dacia, Renault si Nissan si a extins perioada maxima de rambursare de la cinci la opt ani. In acelasi timp, dobanda variabila la creditul destinat achizitiei altor marci de autoturisme a fost coborata de la 21% la 9,9%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.