Reprezentantii Confederatiei Patronale a Industriei, Serviciilor si Comertului (CPISC) nu sunt de acord ca Oficiul Registrului Comertului (ORC) sa ramana in subordinea Ministerului Justitiei. Acestia sustin ca de la preluarea ORC de catre Ministerul
Reprezentantii Confederatiei Patronale a Industriei, Serviciilor si Comertului (CPISC) nu sunt de acord ca Oficiul Registrului Comertului (ORC) sa ramana in subordinea Ministerului Justitiei. Acestia sustin ca de la preluarea ORC de catre Ministerul Justitiei, activitatea acestui organism a functionat greoi, in sensul ca au crescut in mod nejustificat costurile tuturor operatiunilor care, in loc sa fie simplificate si eficientizate, au intrat sub incidenta unor proceduri, de multe ori, aberante si la costuri total nejustificate. "Ne exprimam in mod categoric sprijinul pentru initiativa preluarii ORC de catre reprezentantii mediului de afaceri, care in mod legitim sunt Camera de Comert si Industrie si organizatiile patronale reprezentative nationale care au capacitatea, abilitatea si legitimitatea necesare pentru a gestiona aceasta situatie", considera presedintele CPISC, Adrian Izvoranu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.