Divergentele de opinii aparute in ultima vreme intre democrati si seful statului au fost explicate de Emil Boc prin necesitatea ca PD sa ramana consecvent cu punctele de vedere exprimate in Alianta D.A. si in coalitia guvernamentala. Liderul democra
Divergentele de opinii aparute in ultima vreme intre democrati si seful statului au fost explicate de Emil Boc prin necesitatea ca PD sa ramana consecvent cu punctele de vedere exprimate in Alianta D.A. si in coalitia guvernamentala. Liderul democrat a dat ca exemplu pozitionarea diferita a PD fata de presedintele Traian Basescu in cazul TVA, precizand ca politica Aliantei D.A. este de a nu majora taxa pe valoarea adaugata pentru anul 2006. Emil Boc a insistat insa asupra faptului ca nu se afla in conflict cu Basescu si ca exista "foarte multe suprapuneri de gandire intre PD si ceea ce presedintele a sustinut si sustine". In opinia lui Boc, iesirile publice ale presedintelui Traian Basescu, "cel mai legitim om politic din Romania, care are dreptul sa-si exprime puncte de vedere cu privire la scena politica romaneasca si sa faca analize", dau o posibilitate de reflectie suplimentara Aliantei D.A. si coalitiei guvernamentale, deciziile fiind luate pe baza existentei mai multor fatete.
Emil Boc a refuzat sa comenteze declaratiile critice ale lui Ludovic Orban la adresa presedintelui Traian Basescu, precizand doar ca tot ce a avut de spus a spus in cadrul sedintei Consiliului National de Conducere al Aliantei D.A., acest for fiind cadrul intern de dezbatere a problemelor care vizeaza ADA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.