Audierea Mihaelei Balanel, sora hotului impuscat in locuinta sotilor Romanita si Adrian Iovan, s-a amanat, ieri, din motive medicale. Procurorul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care trebuia s-o interogheze pe tanara, nu s-a prezenta
Audierea Mihaelei Balanel, sora hotului impuscat in locuinta sotilor Romanita si Adrian Iovan, s-a amanat, ieri, din motive medicale. Procurorul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care trebuia s-o interogheze pe tanara, nu s-a prezentat la serviciu, deoarece sufera de gripa.
Mihaela Balanel a declarat, din nou, ca doreste sa se constituie parte civila in dosarul in care se cerceteaza imprejurarile in care a murit fratele sau. Ea nu a dorit insa sa faca publica suma pe care intentioneaza sa o ceara, insa nu a negat ca, la un moment dat, va dori bani de la familia Iovan. Tanara a anuntat ca va reveni la Parchet pe parcursul acestei saptamani si ca la acea data va depune in scris solicitarea sa de a se constitui parte civila.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.