Amenintarile cu declansarea actiunilor de protest, de catre angajatii Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova, au avut efect. Conducerea institutiei a anuntat ca in perioada urmatoare exista posibilitatea ca salariatii regiei sa primeasca bonuri d
Amenintarile cu declansarea actiunilor de protest, de catre angajatii Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova, au avut efect. Conducerea institutiei a anuntat ca in perioada urmatoare exista posibilitatea ca salariatii regiei sa primeasca bonuri de masa si chiar o majorare salariala, pana la finele acestui an. Angajatii RAT Craiova s-au declarat nemultumiti de drepturile banesti primite lunar si care se ridica, in medie, la opt milioane de lei vechi si au amenintat ca vor trece la proteste. Analizand situatia financiara a societatii, care a inceput sa se redreseze in acest an, conducerea regiei le-a promis angajatilor o majorare cu 12 procente a salariilor si cu inca 3 procente, la inceputul anului viitor. RAT Craiova s-a implicat in aceasta perioada si intr-un amplu proces de modernizare a parcului auto, fiind achizitionate mijloace de transport in comun, noi si second-hand.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.