Ministerul Justitiei (MJ) a declansat, ieri, selectia pentru magistratii militari care sa ocupe functiile de sef al Sectiei Parchetelor Militare (SPM) si adjunct al acestuia, ramase vacante ca urmare a destituirilor efectuate de Monica Macovei. Aceas
Ministerul Justitiei (MJ) a declansat, ieri, selectia pentru magistratii militari care sa ocupe functiile de sef al Sectiei Parchetelor Militare (SPM) si adjunct al acestuia, ramase vacante ca urmare a destituirilor efectuate de Monica Macovei. Aceasta procedura impune ca magistratii militari sa aiba cel putin 10 ani vechime in functia de judecator sau procuror, sa nu fi facut parte din serviciile de informatii inainte de 1990 si nici sa fi colaborat cu acestea. Candidatii pot depune, la MJ, pana la 31 octombrie, curriculum vitae, unde sa specifice cazurile importante rezolvate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.