In al treilea trimestru al anului, Rafo a efectuat plati de peste 127 milioane de dolari, reprezentand datorii si taxe curente catre bugetul de stat sau catre furnizorii de servicii si utilitati, se arata intr-un comunicat al companiei. Din aceasta s
In al treilea trimestru al anului, Rafo a efectuat plati de peste 127 milioane de dolari, reprezentand datorii si taxe curente catre bugetul de stat sau catre furnizorii de servicii si utilitati, se arata intr-un comunicat al companiei. Din aceasta suma, cea mai mare parte, circa 90 de milioane de dolari, a fost alocata pentru plata accizelor si a TVA, precum si a celorlalte obligatii bugetare aferente fondului de salarii, impozitelor si taxelor catre autoritatile locale. Restul, circa 40 de milioane de dolari, au reprezentat plati catre furnizorii de utilitati.
Tot in perioada iunie-septembrie 2005, Calder-A International, noul investitor de la RAFO, a alocat 3 milioane USD pentru lucrari de retehnologizare, aceasta fiind prima etapa dintr-un program amplu de dezvoltare, care prevede extinderea capacitatii de procesare a rafinariei la 10.000 tone de titei pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.