Compania Plus Discount, membra a grupului german de distributie Tengelmann, a inaugurat vineri primul sau magazin de pe piata romaneasca, in Bucuresti, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa mai deschida inca trei, la Bistrita, Deva si Targovi
Compania Plus Discount, membra a grupului german de distributie Tengelmann, a inaugurat vineri primul sau magazin de pe piata romaneasca, in Bucuresti, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa mai deschida inca trei, la Bistrita, Deva si Targoviste. "Magazinul din Bulevardul Iuliu Maniu care a fost deschis azi (vineri - n.r.) este unul test. Scopul lui este acela de a testa atat sistemele de transmitere a datelor, cat si cele legate de logistica si aprovizionare", a declarat, vineri, Ioana Marginean, directorul de marketing al companiei. In prima saptamana din luna noiembrie, Plus Discount va mai deschide magazine in Bacau, Gherla, Bucuresti, Orastie si Sibiu, a precizat Marginean.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.