Ideea unui pret de referinta la tigari in Romania este contrara pincipiilor concurentei si practicilor uzuale in tarile membre ale Uniunii Europene, a declarat, vineri, comisarul european pentru Programare Financiara si Buget, Dalia Grybauskaite, int
Ideea unui pret de referinta la tigari in Romania este contrara pincipiilor concurentei si practicilor uzuale in tarile membre ale Uniunii Europene, a declarat, vineri, comisarul european pentru Programare Financiara si Buget, Dalia Grybauskaite, intr-o conferinta de presa la care a participat si ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.
"Din punct de vedere al Comisiei Europene, aceasta idee nu este pe linia a ceea ce ne asteptam sa auzim", a afirmat comisarul.
Ministrul de Finante a aratat, referitor la acest aspect, ca deocamdata Codul fiscal este in dezbatere publica si ca acest document nu va cuprinde reglementari care sa contravina legislatiei in domeniul Concurentei sau principiilor Comisiei Europene.
Cu acelasi prilej, ministrul Vladescu a aratat ca CE nu a gasit probleme in activitatea Ministerului Finantelor Publice, ci ca Executivul european doar a atras atentia asupra unor aspecte precum agentiile de plati, accesul la fondurile europene strategice si organizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.