Comisia Europeana a prezentat, la sfarsitul saptamanii trecute, un asa-numit plan "D", destinat restaurarii increderii cetatenilor europeni in proiectul unionist, se arata intr-un material publicat de cotidianul francez Liberation. "Planul D, democra
Comisia Europeana a prezentat, la sfarsitul saptamanii trecute, un asa-numit plan "D", destinat restaurarii increderii cetatenilor europeni in proiectul unionist, se arata intr-un material publicat de cotidianul francez Liberation. "Planul D, democratie, dialog, dezbatere, nu este un plan de salvare a Constitutiei", a insistat comisarul Margot Wallström, responsabil cu Comunicarea. "Scopul sau este de a favoriza o vasta dezbatere publica si de a permite realizarea unui nou consens asupra viitorului Uniunii Europene", a precizat comisarul. Conform noului plan, la 9 mai 2006 urmeaza sa se desfasoare prima mare conferinta pe tema viitorului Uniunii Europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.