Phil Collins este asteptat in Romania cu un megaconcert live din turneul sau "First Final Farewell Tour". Pentru evenimentul programat la 30 octombrie, vedeta internationala va veni in Romania cu un ''bagaj" impresionant: 10 TIR-uri cu echipament de
Phil Collins este asteptat in Romania cu un megaconcert live din turneul sau "First Final Farewell Tour". Pentru evenimentul programat la 30 octombrie, vedeta internationala va veni in Romania cu un ''bagaj" impresionant: 10 TIR-uri cu echipament de scena, adica 35 de tone de echipament suspendabil, un ecran video de 160 mp, o scena mobila si 80 de tehnicieni. In show-ul de la Romaero Baneasa, Collins, alaturi de o echipa de 16 muzicieni, va interpreta, timp de doua ore, cunoscutele hit-uri care i-au adus celebritatea. Posesor a sapte premii Grammy, faimosul artist este baterist, vocalist, compozitor, producator si are la activ peste 250 de milioane de albume vandute, daca luam in considerare si materialele discografice lansate alaturi de trupa "Genesis".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.