Un militar angajat pe baza de contract la o unitate MApN din Bucuresti a ars de viu in urma unui incendiu produs la autoturismul cu care se deplasa, alaturi de alti colegi. Ofiterul si cei opt militari veneau de la Sibiu, iar pe Valea Oltului, in loc
Un militar angajat pe baza de contract la o unitate MApN din Bucuresti a ars de viu in urma unui incendiu produs la autoturismul cu care se deplasa, alaturi de alti colegi. Ofiterul si cei opt militari veneau de la Sibiu, iar pe Valea Oltului, in localitatea Calimanesti, soferul a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp, dupa care a luat foc. Marius D., 28 de ani, din orasul Corabia, judetul Olt, a fost carbonizat, in incendiu fiind distruse si opt pistoale automate si 60 cartuse calibru 5,45 mm. O echipa de procurori militari si civili din Ramnicu Valcea si Bucuresti incearca sa stabileasca defectiunea masinii care a condus la aceasta tragedie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.