Un marinar roman, aflat la bordul unei nave comerciale care opera in America de Sud si Africa, a fost retinut de politia spaniola, alaturi de ceilalti membri ai echipajului, pentru trafic de cocaina. Cele 3,5 tone de droguri, confiscate in largul ins
Un marinar roman, aflat la bordul unei nave comerciale care opera in America de Sud si Africa, a fost retinut de politia spaniola, alaturi de ceilalti membri ai echipajului, pentru trafic de cocaina. Cele 3,5 tone de droguri, confiscate in largul insulelor Canare, au fost gasite la bordul vasului de pescuit sub pavilion venezuelan. Potrivit unui comunicat al Ministerului spaniol de Interne, cei zece membri ai echipajului navei "Ivy 1"(cinci rusi, un roman, un ucrainean, un lituanian, un ganez si un chilian) au fost retinuti de politie. Nava, care efectua transporturi de marfa in Africa si America de Sud, "fapt rar in traficul de droguri", utiliza "aceasta acoperire pentru a transporta cocaina in largul coastelor Galiciei si Portugaliei", potrivit autoritatilor spaniole. In Spania, sase presupusi membri ai acestei retele au fost arestati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.