Intreprinderea de prefabricate din beton Elpreco din Craiova a inaugurat, in orasul dambovitean Titu, o fabrica de pavele, investitie care se ridica la aproximativ 4,5 milioane de euro. Instalatia, achizitionata de la firma germana ZENITH, este compl
Intreprinderea de prefabricate din beton Elpreco din Craiova a inaugurat, in orasul dambovitean Titu, o fabrica de pavele, investitie care se ridica la aproximativ 4,5 milioane de euro. Instalatia, achizitionata de la firma germana ZENITH, este complet automatizata, asigura o calitate ridicata a produselor si are o capacitate de productie de 2.000 mp pe schimb. La Titu vor fi fabricate pavele din beton, realizate prin vibropresare, in doua straturi, intr-o diversitate de culori, forme si dimensiuni, care pot fi utilizate la pavarea aleilor pietonale, a celor din zonele rezidentiale, a trotuarelor, a suprafetelor cu instalatii edilitare subterane, a pietelor, a platformelor destinate depozitarii, a statiilor de alimentare cu carburanti, a parcarilor auto si a zonelor industriale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.