Incercand sa puna in aplicare ultima metoda de a consuma canabis, adica amestecat cu lapte fiert, patru tineri au fost internati de urgenta in spital, cu intoxicatie severa. Potrivit IGPR, politistii suceveni de la Crima Organizata au demarat cerceta
Incercand sa puna in aplicare ultima metoda de a consuma canabis, adica amestecat cu lapte fiert, patru tineri au fost internati de urgenta in spital, cu intoxicatie severa. Potrivit IGPR, politistii suceveni de la Crima Organizata au demarat cercetarile, stabilind ca Remus F., Ionut Andrei D., Claudiu U. si Alexandra R., cunoscuti consumatori de droguri, au ajuns la spital in stare critica dupa ce, pe 12 octombrie a.c., au baut lapte, in care au fiert canabis. Verificarile politistilor au condus la faptul ca Remus F. a gasit pe traseul dintre orasul Solca si municipiul Suceava o cultura spontana de canabis, tinerii mergand de mai multe ori in zona pentru a se aproviziona cu plante pe care le-au consumat sub forma de tigari. In timpul perchezitiilor efectuate la domiciliile tinerilor, au fost gasite 321,3 grame de stupefiante, cei patru fiind pusi sub acuzare pentru procurare de droguri de risc fara drept si detinere ilegala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.