Statia de metrou Piata Romana a fost inchisa de catre Politie, ieri, in jurul orei 16.15, circulatia fiind intrerupta. Calatorii care se aflau in trenurile ce se deplasau pe aceasta magistrala de metrou au fost dati jos. Potrivit directorului general
Statia de metrou Piata Romana a fost inchisa de catre Politie, ieri, in jurul orei 16.15, circulatia fiind intrerupta. Calatorii care se aflau in trenurile ce se deplasau pe aceasta magistrala de metrou au fost dati jos. Potrivit directorului general al Metrorex, Liviu Soava, in statia Piata Romana a fost gasit un colet suspect, motiv pentru care circulatia a fost oprita pentru verificari si reluata in jurul orei 17.00. "Pachetul era o cutie de carton care continea o lumanare fumigena consumata. Conform procedurilor, la fata locului au sosit pirotehnistii, iar circulatia a fost intrerupta. Totul s-a dovedit a fi o gluma proasta, pirotehnistii si Politia efectuand ancheta pentru depistarea celui care a facut gluma", a declarat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.