Herastrau Imobiliare Investitii Bucuresti va emite in perioada 24 octombrie - 11 noiembrie o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 7 milioane de euro. Scopul acestei emisiuni de obligatiuni este atragerea de fonduri pentru dezvoltarea de proie
Herastrau Imobiliare Investitii Bucuresti va emite in perioada 24 octombrie - 11 noiembrie o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 7 milioane de euro. Scopul acestei emisiuni de obligatiuni este atragerea de fonduri pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare pe piata romaneasca. Firma va lansa o oferta publica pentru vanzarea a 250.000 de obligatiuni corporative la un pret unitar de 100 de lei. Rambursarea obligatiunilor va avea loc in termen de doi ani, iar plata cupoanelor va fi efectuata semestrial, cu o dobanda variabila Euribor la sase luni plus o marja de 7,5%. Herastrau Imobiliare Investitii a fost infiintata in acest an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.