Ionut Mazilu a propulsat ieri Sportul Studentesc in primele patru locuri ale clasamentului, tanarul international al formatiei din Regie marcand unicul gol al meciului din deplasare cu Pandurii cu 8 minute inaintea fluierului de final. FERICIT. La
Ionut Mazilu a propulsat ieri Sportul Studentesc in primele patru locuri ale clasamentului, tanarul international al formatiei din Regie marcand unicul gol al meciului din deplasare cu Pandurii cu 8 minute inaintea fluierului de final.
FERICIT. La finalul unui meci destul de echilibrat, in care elevii sai au avut totusi mai multe ocazii, antrenorul Sportului, Dan Petrescu, s-a aratat mai mult decat incantat. ""Sincer, nu ma asteptam sa castigam aici, mai ales ca Pandurii venea dupa o victorie la Cluj. A fost cel mai greu meci din acest tur si este victoria importanta mai ales pentru ca urmeaza sa jucam cu Steaua, Dinamo si Rapid"", a zis Petrescu. In ceea ce-l priveste pe Viorel Hizo, acesta a recunoscut ca Sportul a fost mai buna: ""Diferenta s-a facut intre atacanti. Mazilu, care este jucator de echipa nationala, a inscris dintr-o ocazie, iar Vintilescu a ratat trei situatii ideale. La fel a fost si cu fundasii centrali. Din pacate, am pierdut exact cand n-ar fi trebuit"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.