Deputatul Nati Meir cere Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii sa ia masuri impotriva lui Gigi Becali, pe care-l acuza de discriminare pe criterii de nationalitate. "In data de 11 octombrie 2005, am acordat un interviu unor ziaristi, o
Deputatul Nati Meir cere Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii sa ia masuri impotriva lui Gigi Becali, pe care-l acuza de discriminare pe criterii de nationalitate. "In data de 11 octombrie 2005, am acordat un interviu unor ziaristi, ocazie cu care mi-am exprimat intentia de a cumpara Clubul de Fotbal Steaua. In urma devenirii publice a acestei informatii (...) dl. Gigi Becali, proprietarul clubului amintit a afirmat ca Steaua este inima Romaniei si nu poate fi data decat unui roman. Domnul Becali a subliniat ca nu-i va vinde sub nici o forma echipa lui Meir, intrucat acesta este un strain", se arata intr-o adresa trimisa de deputat Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.