Mai multe dosare de mare coruptie in care sunt cercetati si parlamentari vor fi restituite Departamentulului National Anticoruptie (DNA), dupa ce Guvernul a modificat competentele acestuia, reintroducandu-i in atributii si cercetarea fostilor si actu
Mai multe dosare de mare coruptie in care sunt cercetati si parlamentari vor fi restituite Departamentulului National Anticoruptie (DNA), dupa ce Guvernul a modificat competentele acestuia, reintroducandu-i in atributii si cercetarea fostilor si actualilor parlamentari. Printre cei anchetati in aceste cauze se afla fostul ministrul al Industriilor, Dan Ioan Popescu, fostul ministrul al Justitiei, Rodica Stanoiu, precum si deputatul liberal Dragos Ujeniuc. Tot prin schimbarea de competenta, DNA trimite si el la Parchetul General dosarele pe care nu le mai poate ancheta. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a primit deja 12 dosare, in care fostul PNA facea verificari cu privire la activitatea unor ofiteri de politie, primari de comune si agenti vamali. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.