Cei mai multi dintre romani vor reducerea Taxei pe Valoarea Adaugata la produsele alimentare de baza. Acesta este raspunsul a 84% dintre cei intervievati la inceputul lunii octombrie de CURS in cadrul unui sondaj Omnibus. Procentul celor care nu sunt
Cei mai multi dintre romani vor reducerea Taxei pe Valoarea Adaugata la produsele alimentare de baza. Acesta este raspunsul a 84% dintre cei intervievati la inceputul lunii octombrie de CURS in cadrul unui sondaj Omnibus. Procentul celor care nu sunt de acord cu acest lucru este de 6%, in timp ce 10% dintre cei chestionati nu au dorit sa-si exprime opinia in legatura cu reducerea TVA pentru produsele alimentare de baza.
Conform aceluiasi sondaj, 80% dintre cei chestionati sunt de acord ca in Romania sa existe o lege a controlului provenientei averilor. 10% resping aceasta idee si tot 10 procente nu au oferit un raspuns in aceasta privinta.
Sondajul CURS a fost realizat in perioada 1-8 octombrie, pe un esantion de 1.050 de persoane. Marja de eroare este de 3 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.